BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 31. MAJ 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Ansættelse i EKF


Vi vil gerne tiltrække og ansætte de bedst kvalificerede kandidater ud fra faglige såvel som personlige kompetencer. Og vi lægger vægt på et ordentligt ansættelsesforløb, hvor både du og EKF bliver klædt på til at træffe den rigtige beslutning.

Billede af medarbejdere fra EKF
1

Annoncering og vurdering af kandidater


Vi slår alle ledige stillinger op på vores hjemmeside og på eksterne jobsider som fx Jobindex og LinkedIn. Den rekrutterende chef har i samarbejde med en medarbejder fra HR ansvaret for at gennemgå ansøgningerne og udvælge de kandidater, vi inviterer til samtale.
Billede af medarbejdere fra EKF
2

Samtaler og tests


Vi inviterer som regel tre-fem kandidater til første samtale. Til samtalen vil du typisk møde den rekrutterende chef, en medarbejder fra HR og eventuelt en kollega fra afdelingen. Formålet med første samtale er, at du får mulighed for at præsentere dig selv, og at du hører mere om jobbets indhold og muligheder. Vi giver dig også en introduktion til EKF. Efter første samtale inviterer vi typisk to-tre kandidater til en samtale mere. Før samtalen udfylder du en personlighedstest, som danner grundlag for samtalen. Afhængig af stillingen vil du også blive bedt om at gennemføre en skrive,- færdigheds- eller omtanketest, som giver et indtryk af dine faglige kvalifikationer. Personlighedstesten har til formål dels at kortlægge dine personlige præferencer i forhold til arbejdssituationen og dels at undersøge din arbejdsstil. Til samtalen deltager den rekrutterende chef og en medarbejder fra HR. HR-medarbejderen giver tilbagemelding på personlighedstesten, og du får mulighed for at uddybe og komme med kommentarer. Der vil endvidere være mulighed for at få forventningsafstemt ansættelsesforhold og få afklaret eventuelle uklarheder i forhold til stillingen.
Billede af medarbejdere fra EKF
3

Ansættelse


Inden vi vælger den endelige kandidat, indhenter vi referencer – selvfølgelig efter aftale. Det gælder dog ikke ved ansættelse af studenter. Ved nogle typer af stillinger beder vi også om en straffeattest. Hvis vi vælger at tilbyde dig jobbet, vil du modtage et tilbud fra os. Alle andre kandidater vil modtage et afslag. Selv om du har fået et afslag, er du naturligvis altid velkommen til at søge en anden stilling hos os i fremtiden.
Billede af medarbejdere fra EKF
4

Din start i EKF


Det er essentielt at få en god start på det nye job. Vi gør meget for, at du føler dig velkommen og hurtigt kommer på plads. Allerede på din første arbejdsdag bliver du budt velkommen af din mentor. Mentoren er typisk en erfaren kollega, der tager imod dig og hjælper dig i den første tid og sikrer, at du falder godt til. I forbindelse med din opstart planlægger vi et introduktionsforløb, så vi sikrer, at du i den første tid af din ansættelse bliver præsenteret for dine kolleger og relevante afdelinger – og selvfølgelig til EKF.

Læs mere om arbejdslivet i EKF