Spirende blyanter bliver til gazellevækst


Hos Sprout tror de på, at mange bække små gør en stor å. Vi kan gøre mange små ting i vores daglige liv, der gør op med brug og smid væk-tankegangen. Fx kan deres spirende blyant erstatte nogle af de 125 mio. plastikkuglepenne, der hver dag bliver solgt på verdensplan. Sprout blev stiftet for seks år siden og har de seneste fire år oplevet en vækst på 321,7 %.

For lidt søvn? For lidt fritid? Det er hårdt arbejde at drive en virksomhed fremad. Med EKF bliver finansieringen lettere.

Hvis du har eksportomsætning, eller hvis du vil starte eksport op, så kan EKF give din bank den sikkerhed, der skal til, for at du kan låne flere penge til at udvikle og vækste din virksomhed.

Egenfinansiering eller lånefinansiering af vækst?

Egenfinansiering er fundamentet i udviklingen af de fleste sunde virksomheder, men når vækstpotentialet i virksomheden er større end virksomhedens egne investeringer i ekspansion kan følge med, er det tid til at invitere gæld eller medejere indenfor. Hvis du venter med at gå ind på nye markeder til du selv har tjent pengene til at finansiere væksten, risikerer du at blive overhalet af konkurrenter.

Lånefinansiering kan give dig økonomiske muskler til at forfølge en mere stabil og langsigtet vækststrategi, end hvis du må basere dig på det skiftende overskud, du selv genererer. Og til forskel fra investor-finansiering, så bestemmer du stadig 100 % over din virksomhed.

Læs her på siden, hvordan vi hjælper andre vækstvirksomheder med finansiering, så de kan slå til, mens mulighederne og efterspørgslen er der. 

Eller ring til os med det samme på 35 46 26 00, og bed om at tale med en rådgiver. 

Krabbefond og gazellesucces


Carnad A/S fra Løgstør har forvandlet problem-krabber i Limfjorden til gazellesucces, blandt andet med hjælp af EKF-finansiering, som sikrede, at virksomheden kunne følge med de større ordrer og skrappe betalingsbetingelser fra nye store industrikunder.

E-bog

Se vores løsninger

Eksporthavn

Abonner på EKF’s nyheder og faglige indhold


EKF udsender løbende nyheder fra EKF og risikovurderinger af verdens vigtige eksportmarkeder på e-mail til vores abonnenter. Vi laver også et nyhedsbrev med viden og inspiration om eksport og finansiering.
Ja tak – det skal jeg have