• Forside
    >
   • Om EKF
     >
    • EKF samarbejder med væksthusene om eksport og vækst
Om EKF

EKF samarbejder med væksthusene om eksport og vækst

EKF hjælper kunderne i Danmarks 5 regionale væksthuse med eksportfinansiering, mens væksthusene hjælper EKF's kunder med vækst. Læs her, hvordan du som eksportvirksomhed kan få gavn af samarbejdet.
EKF og Danmarks fem regionale væksthuse har siden foråret 2014 samarbejdet tæt om at rådgive og hjælpe hinandens kunder.
For dig som eksportvirksomhed betyder det, at:
 
du løbende kan møde en rådgiver fra EKF i hvert af de fem væksthuse og få hjælp og sparring til finansiering af eksport.
 
Væksthusene screener løbende deres kunder og sætter møder op med EKF, når det er relevant. På samme måde henviser vi løbende kunder til væksthusene, som kan få gavn af det.
 
Få hjælp til vækst i landets fem væksthuse
Væksthusene hjælper virksomheder, som har et vækstpotentiale, men som har brug for råd og sparring for fuldt ud at udnytte det. Sparringen er uvildig, professionel og målrettet din virksomheds behov, og tager udgangspunkt i din dagligdag og dine udfordringer.
 
Væksthusene er typisk med til at styrke virksomheder inden for ledelse og strategi, økonomi og finansiering, salg og markedsføring, internationalisering samt teknologi og innovation.
 
Kontakt EKF's rådgiver Jørgen Bollesen, hvis du vil høre mere om, hvordan samarbejdet kan gavne dig.
Mød EKF i Væksthus Nordjylland
Kontakt EKF's rådgiver Jørgen Bollesen (+45 20 19 45 08) eller ring til Væksthus Nordjylland og aftale et møde, næste gang Jørgen besøger væksthuset.
Mød EKF i Væksthus Midtjylland
Kontakt EKF-rådgiver Jørgen Bollesen (+45 20 19 45 08) eller ring til Væksthus Midtjylland for af træffe aftale om møde. Jørgen Bollesen er fast udstationeret hos Væksthus Midtjylland og kan træffes her de fleste af ugens dage. 

Mød EKF i Væksthus Syddanmark
Kontakt rådgiver i EKF Jørgen Bollesen (+45 20 19 45 08) eller ring til Væksthus Syddanmark for at træffe aftale om møde, næste gang Jørgen besøger væksthuset. 

 
Mød EKF i Væksthus Sjælland
Kontakt rådgiver i EKF Fatih Ari (+45 35 46 26 93) eller ring til Væksthus Sjælland for at træffe aftale om møde, næste gang Per besøger væksthuset.

Mød EKF i Væksthus Hovedstadsregionen
Kontakt rådgiver i EKF Fatih Ari (+45 35 46 26 93) eller ring til Væksthus Hovedstadsregionen for at træffe aftale om møde, næste gang Per besøger væksthuset.
 

 
 
 
 
Index for robots