Om EKF

Mød EKF på konferencen Beyond BRIC i København

Den 8. december kan du møde EKF på konferencen Beyond BRIC i den Sorte Diamant i København. EKF er sponsor for arrangementet og står, sammen med IFU, for en workshop om finansiering i verdens nye store vækstmarkeder.

25. november 2010

Instituttet for Fremtidsforskning og rådgivningsfirmaet Dalberg er arrangører af konferencen, der skal få danske virksomheder til at satse mere på vækstmarkeder. Danske virksomheder er for fraværende i BRIK-landene, men bør derudover også orientere sig imod de næste 20 store vækstmarkeder.
 
Det er lande som Filippinerne, Nigeria, Egypten, Vietnam, Indonesien, Colombia og flere andre, der alle har haft positive vækstrater de seneste år til trods for den globale afmatning.
 
Konferencen vil give et overblik over, hvilke lande og sektorer der driver væksten, og den vil anvise mulige strategier, værktøjer og forretningsmodeller til at penetrere disse økonomier. Derudover kan man møde danske virksomheder, der allerede er på disse markeder.
 
Konferencen byder på oplæg fra Instituttet for Fremtidsforskning, Standard Chartered Bank, Dalberg, Novo Nordisk, Vestas og BoConcept. Herudover er der workshops med EKF/IFU, Mercuri Urval, Deloitte, Dalberg og DI.     
 
Læs mere og tilmeld dig her (link er ikke længere aktivt).
Index for robots