Om EKF

EKF inviterer leverandører til vindindustrien til workshop om Kina

Torsdag den 15. september 2016 afholder EKF Danmarks Eksportkredit workshop for leverandører af teknologi til vindindustrien. På workshoppen stiller vi skarpt på finansieringsmuligheder på det kinesiske marked med henblik på at øge dansk eksport i Kina.
​22. august 2016
 
Workshoppen byder på en indholdsrigt program. Vi ser blandt andet nærmere på muligheder og begrænsninger på det kinesiske marked, og hvordan finansiering kan anvendes som strategisk konkurrenceparameter.
 
Vi supplerer op med et par interessante cases fra virksomheder, der deler ud af deres erfaringer på det kinesiske marked. Hertil kommer Finansieringsrådgiver fra den danske ambassade i Beijing, Morten Kruse, og fortæller, hvordan EKF kan understøtte eksporten, og hvordan finansiering kan være en afgørende faktor.
 
 
 
​Workshoppen om Kina etableres som led i et nyt initiativ, der har til formål at bygge bro mellem danske eksportører og kinesiske købere. Det sker blandt andet ved at tilbyde finansiering til relevante kinesiske købere, der ønsker at investerer i dansk vindteknologi.
 
Deltagelse i workshoppen er gratis.
Index for robots