Om EKF

Mød den mexicanske kødindustri og sælg mere med Shopping Lines

En erhvervsdelegation og et nyt kreditkoncept fra EKF skal bygge bro mellem danske eksportører og mexicanske landbrugs- og fødevarevirksomheder.
​​​Danske landbrugs- og fødevarevirksomheder er kendte for innovativ teknologi og solid knowhow ude i verden. Ikke mindst i Mexico, hvor de store mexicanske landbrugs- og fødevarevirksomheder, der investerer massivt i nyt udstyr og nye teknologier, har et godt øje til Danmark.

Et nyt initiativ fra Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, den danske ambassade i Mexico og EKF Danmarks Eksportkredit skal nu bygge bro mellem danske eksportører og de store mexicanske virksomheder.

Hvis din virksomhed har potentiale til at eksportere til den mexicanske kødindustri, kan du melde dig til en er-hvervsdelegation til Mexico til januar. Her vil du møde store spillere fra den mexicanske kødindustri – alt fra primærproduktion over slagterier til forarbejdning, opbevaring og logistik. Fælles for virksomhederne er, at de er klar til at investere i nyt udstyr og nye teknologier.

Som et led i brobygningen får de mexicanske virksomheder tilbudt Shopping Lines – et nyt kreditkoncept fra EKF, der gør det nemt for dem at få finansieret dansk udstyr.

Ét samlet kreditkort til udenlandske købere
En Shopping Line fungerer som et kreditkort, som EKF udsteder til store internationale købere. Med en Shopping Line kan de internationale virksomheder frit købe ind i to år hos danske eksportører, hvorefter de får tilknyttet 10 års kredit på alle indkøbene.

Se en videopræsentation af Shopping Lines her.

Det vil sige, at en mexicansk virksomhed fx kan købe staldinventar, ventilationsudstyr og fodermøller af danske virksomheder på én kredit, hvor de tidligere skulle bruge tre forskellige kreditter til de tre indkøb.

Med en AAA-garanti fra EKF får de en langfristet finansiering til en konkurrencedygtig pris, og både den udenlandske køber og den danske eksportør slipper for at bekymre sig om finansiering.

​​​Hvorfor skal du melde dig til?
Mexicanske virksomheder investerer kraftigt i ny teknologi. Erhvervsdelegationen til januar giver dig målrettede B2B-møder med fem-seks virksomheder, som EKF, de lokale banker og den danske ambassade har mødtes med og screenet på forhånd. Det vil sige, at interessen med sikkerhed er til stede.

Du får:

- en profil i eksportørkataloget, der vil blive præsenteret for de mexicanske virksomheder
- matchet dit produkt med mexicanske virksomheder, der er interesserede i at købe det
- B2B-møder med beslutningstagere i fem-seks mexicanske virksomheder.

Hvem er det relevant for?

Erhvervsdelegationen er for virksomheder, der arbejder med følgende:
- Svin, fjerkræ og kvægproduktion
- Kreaturer, opdræt og genetik
- Agroindustri, fodermøller, opbevaring, staldudstyr
- Fødevareforarbejdningsteknologi, slagterier, emballage
- Teknologi til kvalitetskontrol, ingredienser

Mexicanske virksomheder
Du kan se de udvalgte mexicanske virksomheder herunder. Der er tale om nogle af de største og vigtig-ste landbrugs- og fødevarevirksomheder i landet.
1. Norson
2. Frigorifica Contreras/JC Carnes
3. La Exquisita
4. Soles
5. Yoreme
6. Alco
7. Xignux/Qualtia Alimentos
8. La Cacharamba
9. Ojai
10. Sukarne
11. Kowi

Har du spørgsmål, så kontakt chefkonsulent Marek Lyngbye Zandberg på mlz@ekf.dk
Index for robots