Om EKF

Ny løsning til eksportvirksomheder: Lån penge til investeringer i Danmark

​Danske eksportvirksomheder og deres underleverandører får nu lettere ved at finansiere langsigtede investeringer i Danmark. For eksempel investeringer i nye maskiner og produktionsanlæg.

Som noget nyt kan EKF nemlig fremover stille kautioner til danske banker, som låner danske eksportvirksomheder og deres underleverandører penge til at investere i Danmark. Hidtil har EKF kun kunnet stille garantier for investeringer uden for Danmarks grænser.

”EKF’s nye kaution for investeringer i Danmark betyder, at danske virksomheder nu med fordel kan overveje at udvide i Danmark i stedet for i udlandet, når de planlægger at øge deres produktionskapacitet. Det kan forhåbentlig bidrage til at skabe flere produktionsjob herhjemme. For dem mangler vi,” siger EKF’s direktør, Anette Eberhard.
 
EKF modtager gerne henvendelser om det nye produkt med det samme og forventer at være klar til at udstede de første kautioner fra starten af 2013.

Den nye løsning fra EKF er en del den kreditpakke, som regeringen i dag har præsenteret. Læs også Erhvervs- og Vækstministeriets pressemeddelelse om kreditpakken.

Yderligere information om den nye løsning
EKF's direktør Anette Eberhard via kommunikationskonsulent Søren Weber Stendal på telefon 20 19 45 21.

Index for robots