• Forside
    >
   • Om EKF
     >
    • Nyheder
      >
     • Tilbyd leasing til dine kunder og begræns din risiko med ny garanti fra EKF
Om EKF

Tilbyd leasing til dine kunder og begræns din risiko med ny garanti fra EKF

EKF’s leasinggaranti stiller dig sikkert og skarpt i den internationale konkurrence, når dine kunder ønsker at leje fremfor at eje.
​​Mange virksomheder står fra tid til anden i situationer, hvor de har brug for særligt udstyr til at udføre et bestemt stykke arbejde. Når arbejdet er afsluttet, har de ikke længere brug for udstyret. Det kræver vedligehold, ekstra kapacitet til opbevaring, og pludselig er det mere til besvær end til gavn. Det kan afholde flere virksomheder fra at investere i aktivet, og du går som eksportør glip af en mulig forretning.

Med EKF’s nye Garanti for Operationel Leasing vil det høre fortiden til. Nu kan du tilbyde dine udenlandske kunder at lease dit aktiv uden at skulle bekymre dig om risikoen. Hvis din kunde mod forventning ikke betaler sine ydelser, erstatter EKF op til 90% af dit tab. Din risiko reduceres derved til et minimum, og du kan i stedet fokusere på din forretning.

​​Samtidig giver leasinggarantien dig mulighed for at imødekomme din kundes behov, uanset om din kunde ønsker at slippe for service-forpligtelserne, vil have mulighed for at anvende det nyeste udstyr på markedet eller bare ikke er interesseret i at eje aktivet selv. Det sikrer dig en indtjening, du måske ikke ellers ville have fået, og giver dig en konkurrencefordel i kampen om kunderne.
 
 
For yderligere info kontakt:
 
 • Chief Underwriter Kenneth Plum
  M: 2024 0642
 • Deputy Director Grethe Beck
  M: 2019 4509

Publiceret: 5. januar 2018​
Index for robots