Om EKF

Gratis billetter til konference om Polen

Den 29. april 2014 deltager EKF på en konference om eksport til det nye Polen hos Berlingske Business i København. Vi har et antal pladser til rådighed, som vi tilbyder gratis til danske eksportvirksomheder med interesse i Polen.
Indsigt i nye muligheder for forretning i Polen
På konferencen kan du få indsigt i nye muligheder for eksport og investering i Polen. Mød en række eksperter, heriblandt EKF, og hør konkrete erfaringer fra danske virksomheder med succes på markederne. Hør også oplæg fra Per Stig Møller. 
 
Konferencen foregår den 29. april 2014 klokken 9.30-15.00 hos Berlingske Media i København. Konferencen efterfølges af en stor reception på den polske ambassade.

Konferencen er også en markering af, at det er 10 år siden, Polen blev medlem af EU. Det danske kongehus tager på statsbesøg i Polen 12-14. maj 2014. 
 
Læs mere om konferencen på Berlingske Shop/Business (link virker ikke længere)
Tilmelding
Deltagergebyret er normalt 580 kroner, men EKF har som partner et antal frie pladser til rådighed og vil gerne tilbyde dig at tage med gratis. Pladserne vil fortrinsvis gå til eksportvirksomheder med interesse i Polen.
 
Hvis du har lyst til at deltage, så send en mail til Søren Weber Stendal på sws@ekf.dk
 
I mailen bedes du angive hvilken virksomhed, du kommer fra, og hvor mange pladser, du ønsker. Vi sender dig herefter et link til gratis tilmelding.
Index for robots