Om EKF

Fribilletter til Børsen Gazelle Accelerator i København og Middelfart

Vi har simpelthen fribilletter til forårets Børsen Gazelle Accelerator-konferencer i København 30. april og Middelfart 7. maj. Først til mølle!

På Børsen Gazelle Accelerator 2019 kommer du tæt på de mest succesrige gazellevirksomheder og i selskab med nogle af de største danske iværksættere, når Børsen inviterer til en eftermiddag med inspiration, indsigt og debat.

Chefredaktør på Børsen Niels Lunde er moderator på konferencerne, hvor du møder en keynote speaker, som har stor erfaring som iværksætter, og to gazellevirksomheder, som fortæller deres historie og om de succeser og udfordringer, der fulgte med på
vejen til at blive Børsen Gazelle.

Mød EKF på workshop
Som noget nyt i år kan du også vælge mellem en række workshops, som specifikt er udformet til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med de typiske udfordringer, som vækstvirksomheder støder på. EKF holder for eksempel workshop om finansiering af hastig vækst.

Se programmet her og skriv til sws@ekf.dk, hvis du ønsker fribillet. Vi har 10 billetter til rådighed. Først til mølle. Maksimalt 2 billetter per virksomhed.


Index for robots