Om EKF

Shopping Line-seminar for underleverandører til vindindustrien

Den 11. april afholder EKF og den kinesiske energivirksomhed Envision et seminar. Her kan danske underleverandører til vindindustrien høre om muligheder for at samarbejde med Envision.

Banco Santander og EKF Danmarks Eksportkredit har tilbudt det kinesiske energiselskab Envision en Shopping Line, som de kan bruge til at indkøbe dansk teknologi med favorable finansieringsvilkår.

Vinden kommer til at blæse stærkt i Asien i det kommende årti – ikke mindst i Kina, der i 2018 stod for 45 pct. af al ny vindkraft i verden – og Danmark er verdenskendt for sin styrkeposition inden for vindenergi.

Det er de to ender, en Shopping Line kan få til at mødes. En Shopping Line er et kreditkort, der tilbyder Envision 18 måneders kredit på favorable vilkår, når de laver forretninger med danske underleverandører til vindindustrien. Det giver masser af spændende muligheder for samarbejde mellem Envision og danske virksomheder.

Kom til seminar og hør mere om mulighederne
Den 11. april holder Envision, EKF, Banco Santander, LM Wind Power, Tradeshift og Danish Wind Export Association et seminar hos Envisions danske research and development-afdeling i Silkeborg.

Her kan danske vindunderleverandører blive klogere på mulighederne for samarbejde med Envision.

Læs mere, og se programmet her

Tilmeld dig her

 

Index for robots