Om EKF

Eksport-Danmark kortlagt

Et nyt og anderledes danmarkskort gør det nu muligt at gå på opdagelse i Danmark som eksportland. Eksportens Danmarkskort beskriver dansk eksport og danskernes arbejdspladser i portrætter, tal og tankevækkende fakta.
• Hvor i Danmark laver man skudsikre veste?
• Hvilke industrier er vigtigst i Nordjylland?
• Hvem laver verdens dyreste mursten?
 
Et nyt og anderledes danmarkskort gør det nu muligt at gå på opdagelse i Danmark som eksportland. Eksportens Danmarkskort beskriver dansk eksport og danskernes arbejdspladser i portrætter, tal og tankevækkende fakta. På landsplan, regionalt og helt lokalt. Fra nord til syd, og fra Vestas til Imers Industrimontage.
 
Det er EKF Danmarks Eksportkredit, som står bag det nye kort, der netop er lanceret og er gratis for alle.
EKF’s kommunikationschef Mogens Tang siger: ”Eksporten er drivkraften i dansk økonomi, og det er jo dybt alvorligt. Men eksport er også sjovt, spændende og propfuldt af overraskelser. Hvor mange ved for eksempel, at verdens dyreste mursten er dansk og kommer fra et teglværk i Broager? Det kan man se på Eksportens Danmarkskort, som er en ny og underholdende tilgang til et seriøst emne.”

Bliv klog og quiz
Eksportens Danmarkskort kombinerer fakta om dansk handel og økonomi med portrætter af danske virksomheder, som eksporterer alt fra fiskenet til skudsikre veste, og fra moderne skillevægge til klassiske designerstole. Efter turen rundt på kortet kan man slutte af med en quiz, så man kan teste sin nye viden om eksport og måske kalde sig Danmarksmester.
Index for robots