• Forside
    >
   • Presse
     >
    • Marts 2011: Eksport til Mellemøsten og Nordafrika
Presse

Marts 2011: Eksport til Mellemøsten og Nordafrika

Velkommen til EKF’s nyhedsbrev marts 2011, hvor vi sætter fokus på eksport til Mellemøsten og Nordafrika i lyset af den aktuelle situation i regionen.

Fortsat gode eksportmuligheder i Mellemøsten og Nordafrika
Trods urolighederne i en række lande i Mellemøsten og Nordafrika har danske virksomheder gode muligheder for at sælge varer til regionen. I første omgang til de lande, der ikke er ramt af uro. Senere også til dem, der lige nu er under forandring. Men det er vigtigt, at virksomhederne sikrer sig.

Mød den arabiske verden ansigt til ansigt
Den personlige kontakt med en handelspartner er altafgørende, når danske virksomheder tager skridtet ind på markederne i Mellemøsten og Nordafrika, lyder det samstemmende fra danske ambassader i regionen.

Fynsk virksomhed fik succes i Emiraterne
Den fynske virksomhed Eldan Recycling A/S har med hjælp fra EKF fået flere ordrer i de arabiske lande gennem det seneste år.

EKF's vurdering af landene i Nordafrika og Mellemøsten
EKF følger den politiske og økonomiske udvikling verden over på tæt hold og opdaterer løbende vurderingen af de enkelte lande. I dette nyhedsbrev giver vi et indblik i situationen i Nordafrika og Mellemøsten og mulighederne og risiciene ved at eksportere til landene i regionen.

Ambassaderne: Gode eksportmuligheder i regionen
Danske virksomheder bør have øjnene åbne for eksportmulighederne til både de rige Golf-stater og til landene i resten af Mellemøsten og Nordafrika, anbefaler de danske ambassader. Mange af landene i regionen har haft høj og stabil vækst gennem flere år.


ØVRIGE NYHEDER:

EKF's direktør Anette Eberhard fylder 50 år
Den 22. marts 2011 fylder EKF's direktør, Anette Eberhard, 50 år. EKF holder reception på dagen kl. 15-17 i Dahlerups Pakhus, Langelinie Alle 17, 4. sal, 2100 København Ø. Forretningsforbindelser og venner er velkomne til receptionen. 
Index for robots