Det hjælper vi med

Forstå eksportkredit på 2 minutter

Brug 2 minutter på at forstå, hvad eksportkredit er, og hvordan det kan hjælpe din virksomhed frem i verden.
 •  
  Eksportkredit er en løsning, der bringer dig videre

  En eksportkreditgaranti er en forsikring mod de risici, der kan være ved at handle og investere i andre lande.

  Med en eksportkreditgaranti fra EKF i ryggen er du og din bank sikre på at få jeres penge, selvom køber ikke kan eller vil betale. For eksempel når politiske forhold i et land gør forretningen umulig. Går noget galt, betaler EKF.

  Når EKF tager risikoen, får du og din kunde langt bedre muligheder for at få finansieret jeres indbyrdes forretninger. Det er vigtigt, for finansiering bliver en stadig mere afgørende faktor i international handel.
  En garanti fra EKF kan derfor hjælpe din virksomhed til at vinde eller fastholde ordrer. Det giver dig mulighed for at styrke salget og skabe mere vækst i din virksomhed.

  En eksportkreditgaranti kan altså både hjælpe dig med at finansiere din forretning, med at sælge mere og med at forvandle usikre markeder til sikker eksport.
 •  
  Vi hjælper dig hele vejen

  EKF kan både hjælpe med at finansiere din løbende drift, skaffe finansiering til din kunde i udlandet og med at sikre konkrete eksportordrer. Lige fra den første kontakt med en kunde i udlandet, til du har afsluttet forretningen og fået betaling for den.

  Allerførst hjælper vi dig med at afklare dit behov for finansiering og sikkerhed mod tab. Som regel deltager en bank i forretningen, og den bidrager også til at finde den rigtige løsning til netop din virksomhed.

  Når den rette løsning er fundet, starter papirarbejdet. Hvor lang tid det tager, afhænger helt af den konkrete forretning. Nogle garantier kan vi udstede på højest et par dage, mens andre tager længere tid. Heldigvis klarer EKF og banken det meste for dig.

  Når alt er på plads, udsteder EKF garantien.

  Gå direkte til vores løsninger 
  > Læs om finansiering af drift
  > Læs om finansiering til kunder i udlandet
  > Få hjælp til at sikre eksportordrer og undgå tab

 •  
  Skift risikoen for tab ud med en fast præmie

  Det koster ikke noget at få et godt råd hos EKF. Det er også gratis at få et betinget tilbud, der gælder i op til seks måneder.

  EKF’s garantier og kautioner er til gengæld ikke gratis. Dem betaler enten du eller din udenlandske kunde en præmie for.​

  Prisen afhænger af risikoen på forretningen. EKF beregner risikoen ud fra forhold som garantiens løbetid, køberens kreditværdighed og de politiske forhold i landet.

  Prøv vores præmieberegner og få en indikation af, hvad din garanti vil koste 

 •  

  Den bedste sikkerhed en virksomhed kan få

  EKF er Danmarks eksportkredit. Vi hjælper danske virksomheder med at gøre det muligt og attraktivt for andre at købe varer fra Danmark. Det gør vi ved at hjælpe med at skaffe finansiering, og ved at forsikre virksomheder og banker mod de økonomiske og politiske risici, der kan være ved at handle med andre lande.

  Vi hjælper både store og små virksomheder, og vi skræddersyr gerne løsninger, der passer til din virksomheds behov.
  EKF blev oprettet i 1922 som det blot tredje eksport-kreditinstitut i verden. Gennem årene har vi opbygget en unik viden om de udfordringer, danske virksomheder møder, når de handler og investerer rundt om i verden.

  EKF er ejet og garanteret af den danske stat, men drives som en moderne finansiel virksomhed. Med en garanti fra EKF har du altså den danske stat i ryggen, og det gør en forskel ude i verden.
 • ​Styrk din likviditet, og få plads til flere kunder og større ordrer. EKF kan stille en garanti, så du kan få et lån i banken.

  Vil du finansiere din forretning?

  ​Styrk din likviditet, og få plads til flere kunder og større ordrer. EKF kan stille en garanti, så du kan få et lån i banken.
  Læs mere
  ​Hjælp dine udenlandske kunder med finansieringen og styrk dit salg. EKF kan sikre dine kunder et lån, så de kan lægge ordrer hos dig.

  Vil du sælge mere?

  ​Hjælp dine udenlandske kunder med finansieringen og styrk dit salg. EKF kan sikre dine kunder et lån, så de kan lægge ordrer hos dig.
  Sælg mere
  ​Lad EKF tage risikoen, når du handler med udlandet. Vi kan give dig og banken sikkerhed for betalingerne.

  Vil du beskytte din eksport mod tab?

  ​Lad EKF tage risikoen, når du handler med udlandet. Vi kan give dig og banken sikkerhed for betalingerne.
  Beskyt eksporten
Index for robots