EKF for banker

Tilmeld dig webinar 7. december: Sådan fungerer InnovFin

Kautionspræmierne er sat ned for innovative virksomheder. Det giver muligheder, især for kunder med svagere rating. Vi ser på krav, priser og proces.

I samarbejde med Den Europæiske Investeringsfond kan EKF nu kautionere for kreditter og lån til innovative danske eksportvirksomheder til lavere præmiesatser end sædvanligt.

InnovFin betyder klækkelige præmiebesparelser på EKF-kautioner, allermest for innovative virksomheder med ratings i den lidt svagere ende, men der er penge at spare for virksomheder med rating fra BBB ned til B-. Bankerne får deres sædvanlige rentemarginal.

De lavere omkostninger vil gøre kaution mere attraktivt for en del virksomheder, og det kan give banker, som tilbyder InnovFin-rabat på kautioner, flere forretninger. 

Læs mere på EKF’s hjemmeside: Rabat på EKF-kautioner til innovative virksomheder


WEBINAR

Billigere EKF-kautioner til dine kunder: Sådan fungerer InnovFin. Fokus på krav, priser og proces.

Dato: Onsdag 7. december kl. 14
Varighed: Cirka ½ time
Teknik: 1) Klik på tilmeldingsknappen herunder og tilmeld dig med navn og email-adresse. 2) Du modtager herefter en bekræftelse per email med link til webinaret. 3) Læg webinaret i din kalender og tilgå  webinaret den 7/12 klidt før klokken 14 via linket i emailen.  

Webinarets værter
Ivan300x180.jpg
Ivan Nielsen in@ekf.dk
Ivan har mere end 20 års erfaring med eksportkreditfinansiering hos EKF.
 
 
Ivan300x180.jpg 
Per Holm Lynglund phl@ekf.dk
Per har speciale i Eksportkaution hos EKF, hvor han er produktansvarlig. Per har en fortid i Jyske Bank og Danske Bank, hvor han har været sammenlagt 15 år.
 
 

Webinar om cases, 16. juni 2016
OBS: Link til webinaret kan fås ved henvendelse til Søren Weber Stendal: sws@ekf.dkWebinar om SMV-garanti, 2. marts 2016Webinar om Eksportkaution, 29. oktober 2015

Index for robots